Flanigan Catering: Lyx och kvalitet för bröllop och menyer

Ett nytt gastronomiskt äventyr för brudpar och gäster att förälska sig i Cateringtjänsten Flanigan har sitt ursprung i restaurangen med samma namn som grundades redan för 31 år sedan. Restaurang Flanigan har sin bas i Puerto Portals. Det som började som en lokal där båtfolket serverades frukost utvecklades med åren till en plats för Mallorcas mest välkända kulinariska upplevelser. Det var här som cateringtjänsten utvecklades, med åtagandet att förvalta samma kvalitet som restaurangen alltid har gjort, men nu till bröllop och middagar över hela ön.

Flanigan catering började sitt äventyr med hjälp av den spetskompetens som alltid funnits i deras restauranger. Premiumråvaror och produkter efter säsong är den viktigaste ingrediensen för att få varje cocktail att upplevas som ett gastronomisk fyrverkeri. Oavsett storleken på bröllopet eller eventet görs alla förberedelser på plats eller strax innan, utan knep som försämrar kvaliteten eller förvanskar de viktiga råvarorna.

Flanigan Catering arbetar alltid med separata team för kök och matsal. Det är ett större team än de flesta andra cateringfirmor erbjuder, men skälet är förstås att man vill uppfylla högst ställda krav och erbjuda den bästa servicen till festens alla gäster, så att varje gäst kan känna sig omhändertagen och speciell. Med Flanigan gör det inget om du glömmer något, eftersom teamet finns där för dig och ger dig råd, stärker dig och finns vid din sida. Målet är solklart: varje event som Flanigan genomför ska resultera i excellens.

Flanigan’s event handlar om att förmedla känslor och unika gastronomiska sensationer, att skapa tillfällen som överraskar och bjuda på upplevelser för alla sinnen. Inget event är det andra likt, varje event erbjuder något nytt eftersom människorna bakom teamet är personliga, de lyssnar på kunderna och gör allt för att förverkliga deras önskningar. Detta exklusiva och skräddarsydda erbjudande, framfört av ett kvalificerat team, är nyckeln till Flanigan’s framgång.

Hållbara bröllop

Flanigan följer trenderna, lika väl när det gäller val av dekor, mat som samhällets trender i stort. Flanigan’s bröllopsevent är hållbara från början till slut. Cateringverksamheten visar omsorg om miljön och är uppmärksam på gästernas intoleranser och medvetna hållning. Flanigan’s produkter är ekologiska och säsongsbetonade och menyerna uppmuntrar till hälsosamma val. Därför väljer Flanigan bort bearbetade produkter, och håller menyn traditionell och enkel och samtidigt både smakrik och spektakulär. För samtliga i teamet är mathushållning en nyckel för att de långt som möjligt ska undvika avfall.

Flanigan förknippas med en handfull värderingar som kretsar kring socialt ansvar, hälsa, ekologi och matsäkerhet. Flanigan är också ett internationellt känt varumärke. Att befinna sig bland de bästa i världen inom sitt expertområde ger distinktion och ökar ansvaret för kunden. Ett ansvar att få alla i teamet att skapa oförglömliga upplevelser, eftersom det är gästernas upplevelser som bidrar till att ordet sprids, och det är gästerna som i grunden har lyft varumärket Flanigan till vad det är idag.